Boeken

Over de lach is nog lang niet zoveel geschreven als over humor. Toch zijn het twee totaal verschillende dingen.  De lach kan een reactie zijn op humor, maar kan ook het ontladen van spanning zijn, een spiegeling van de lach van een ander of gewoon het maken van een beweging een geluid. Dit laatste beoefenen we bij de lachyoga.

Cover LachyogaLachyoga, lachen zonder reden

Auteur  Saskia van Velzen
Uitgever  AnkhHermes (ankertje 365)
ISBN  9789020210651
Prijs  € 9,99

Verkrijgbaar in de boekhandels en via Bol.com.

Koop bij bol.com

 

“Kinderen lachen wel 300 keer per dag, volwassenen gemiddeld nog maar 15 keer. Waar is het leven SERIEUS geworden en hoe kunnen we weer net zo lachen als vroeger?”

Dr. Madan Kataria, founder of laughter yoga movement

Dr. Madan Kataria

Dr. Madan Kataria, grondlegger van de wereldwijde lachyoga beweging zegt:

Saskia wrote this beautiful book in which you can read exactly what laughter yoga is, why it is so healthy for you and how you can do this. In five steps, SMILE, she takes you through this easy to read book. I recommend it to everyone who desires a happy and healthy lifestyle. Saskia is a great laughter yoga teacher and I appreciate her for taking laughter yoga further into this world.  

Dr. Madan Kataria, founder of Laughter Yoga movement

Het boek biedt mensen die kennis willen maken met lachyoga een doorkijkje naar wat dit nu precies is. Voor lachyogabeoefenaars zijn de 40 basisoefeningen beschreven. Omdat een beschrijving misschien niet altijd duidelijk is zijn ze ook in beeld gebracht. Voor mensen die workshops geven is een extra hoofdstuk toegevoegd over motivatie en geld verdienen.

Omdat de lach als beweging en geluid moeilijk in een boek te vangen is zijn de 40 basisoefeningen op film gezet.

Film van de 40 basisoefeningen >>

 

Lachen zonder redenLachen zonder reden

Dit boekje is een introductie over lachen zonder reden, leven in het nu, waarom wel en wanneer niet te lachen en bevat een aantal oefeningen. Je kan het gratis downloaden. Daarnaast ontvang je dan maandelijks tips en trucs om te blijven lachen. Geschreven door Saskia van Velzen.

 

Waarmaken van wensen

Dit sprookjesachtige boek is nu in de maak. De blauwdruk staat, alleen heb ik nog jouw hulp nodig bij een hoofdstuk >>

Reacties zijn gesloten.