Boek – de LOL van het Lachen

NIEUW

De LOL van het Lachen bevat 144 topics over de lach. Alle ins en outs krijg je in woord én beeld. Honderdvierenveertig delen in het boek, en nog eens zoveel op de website als toelichting, aanvulling of extra.

Het belletje rinkelt als je de deur opendoet en binnenstapt. De waren liggen onder de toonbank uitgestald en in rekken langs de muren liggen de artikelen verpakt in doosjes van twaalf stuks, een dozijn. Een vriendelijke kruidenier vraagt: “kan ik iets voor u doen?”  “Een dozijn lachjes alstublieft,” antwoord ik. “Welke bedoelt u precies?” zegt hij terwijl hij een greep doet in de grote houten kast achter zich. Hier staan wel een dozijn keer een dozijn lachjes opgeslagen. Het gros van de lachjes maakt je al vrolijk als je ernaar kijkt. En als je ze hoort dan kun je een glimlach niet onderdrukken. Zodra zijn hand in de buurt van een doosje komt wordt er een lach gestart. Ik hoor de kerstmannenlach, een ezellach, de deftige dames- en herenlach en een ondeugende lach. “Doe mij die laatste maar meneer,” zeg ik. Hij glundert terwijl hij een doosje met twaalf ondeugende lachjes voor me op de toonbank zet. “Hier beleef ik zelf ook het meeste plezier aan mevrouw,” zegt hij, “kan ik verder nog iets voor u betekenen?” Nadat ik nog een zwarte rollende lach, een zuurstokroze glimlach en een doosje lacherwtjes heb besteld reken ik af. “Dat is dan één cent mevrouw,” zegt de kruidenier, “want het is een fluitje van een cent om u blij te maken, dat kan ik zo zien. Ik wens u heel veel plezier met het verspreiden van deze lachjes.” Met een grote grijns op mijn gezicht verlaat ik de winkel. Ik kijk er nu al naar uit hoe de gezichten van de mensen om mij heen oplichten als ik ze deze lachjes overhandig. 

Bestel het boek in de voorverkoop voor bijna een fluitje van een cent. Straks is de prijs € 24,95. Op dit moment is de voorverkoopprijs € 19,95. Dit geldt tot 15 december.

Dus ik zeg, doe het NU. Want zelfs als je niet precies weet wat het gaat worden, 5 euries korting is mooi toch? (Er komen wel wat verzendkosten bij, maar je mag het natuurlijk ook komen halen ;-)

Voor de kerst in huis. Bestel er 2 en geef er 1 cadeau!

Bestel de LOL nu hier met 5 euro korting >>

188 pagina’s
ISBN 9789083009445
€ 19,95 i.p.v. € 24,95 (tot 15 december)