Lachworkshop in Apeldoorn

Aanbeveling

“Op zoek naar een activiteit wat ik met mijn team wilde doen in het kader van een stuk teambuilding maar ook een stuk plezier hebben met elkaar kwam ik al zoekend op het internet op de site van “ Voel je blij” (de website is inmiddels vervangen door De Lachwinkel – red).  Op deze heldere, duidelijke site werd mijn aandacht al snel getrokken naar een lachworkshop.

Belangrijk voor mij als manager van dit team was dat het concreet moest zijn. Wel dichtbij jezelf maar niet te vaag. In de mailwisseling die ik heb gehad met Saskia werd al snel duidelijk dat zij dit kon geven. Het voorcontact was erg plezierig en ik had er alle vertrouwen in.

Met vijftien mensen zijn wij begonnen aan deze workshop in een voor dit doel een bijzondere locatie. Onze werkplek is namelijk het uitvaartcentrum. Een werkplek waar met name de emoties verdiet de overhand kent. Al snel werd ons duidelijk gemaakt door Saskia dat emoties als de lach en de traan dicht bij elkaar liggen. De workshop begon voor de een wat afwachtend terwijl de ander er snel in zat. In bijna 1 ½ uur wisselden spelvormen, lachoefeningen, ontspanningsoefeningen, creatieve opdrachtjes elkaar af. Het tempo was erg goed en de interactie tussen Saskia en de groep was goed. Er is veel gelachen maar ook veel geleerd. 

Wanneer ik deze aanbeveling schrijf hoor ik in het gebouw nog steeds af en toe de lach. Wij zijn in ieder geval nog lang niet uitgelachen. Saskia, dank je wel voor deze leuke workshop.”

Wilco Leukenhaus

Manager Monuta uitvaartzorg Apeldoorn

Monuta

 
 
 
 
 
Ik heb genoten van het fantastische team bij Monuta Apeldoorn. Wilco is een plezierige manager die het hart op de juiste plaats heeft, evenals zijn team. Ik heb heerlijk met hen gelachen en ik dank allen voor de bereidwilligheid om de lach een goede kans te geven. 
Saskia