Lachworkshop in Beverwijk

Een vrolijk mens werd 50 en zag Sarah. Zij nodigde haar 15 vriendinnen uit voor een heerlijke middag samen en mij voor de lachworkshop. Het was een middag vol dubbel liggen en pret. Niet zomaar:


“31 augustus was ik op het feestje van Ina Oldewarris en kwam je ‘s middags een lachworkshop geven. Heerlijk gelachen terwijl ik van nature een behoudend typje ben! Het heeft voor mijn gevoel dagen geduurd dat de glimlach om mijn mond ‘normaal’ werd.
Nogmaals dank voor deze leuke middag!

Hartelijke groet,

Janny V.”


 “Toen ik hoorde dat we een lachworkshop gingen doen, dacht ik nog…deze workshop komt precies op het juiste moment…..De laatste tijd hebben mijn man en ik toch best wel wat te verstouwen gekregen door ziekte en tegenslag.

Ik dacht dat ik nooit meer zo zou kunnen lachen zoals vroeger ik wel eens deed met vriendinnen…dubbel liggen, pijn in je buik, zere kaken van het lachen om eigenlijk niets. Vandaag heb ik dat weer beleefd dankzij de lachworkshop. Ik kan het nog dacht ik en dat maakte mij zo blij!!!!!

Dank je wel!!!  Liefs van Marjon

Marjon Tromp – Beverwijk”


 “Saskia, kwam bij omdat ik 50 jaar ben geworden en een feest gaf voor mijn vriendinnen!

Saskia heeft eerst rustig uitgelegt hoe het lachen effect heeft op je lichaam en geest.

Ik had het wel eens eerder gedaan, en nu dan met mijn vriendinnen en ik vond het gewoon geweldig!
Ik kwam letterlijk en figuurlijk niet meer bij van het lachen.

Saskia heeft een groot vermogen om mensen mee te nemen in de zeer verschillende oefeningen en dat werkt heel ontspannen, ik zelf heb heel veel leuke reacties gehad van mijn vriendinnen over deze lachworkshop. Sommige vonden het wel spannend om te horen wat we gingen doen ( ik had de workshop als verrassing gehouden)
En achteraf vonden ze het heel leuk en was iedereen heel enthousiast erover!

Een verjaardag om nooit te vergeten!  Harte groet

Ina Oldewarris

www.hoofd-hart.nl