Lachworkshop in omgeving Arnhem

Aanbeveling

De workshop was ontzettend leuk en grappig. Dus wat mij betreft een 10. Saskia deed het op een hele leuke en ongedwongen manier. Ga zo door Saskia.

Ik zou de workshop het cijfer 8 willen geven. Ik vond het een leuke ervaring en complimenten voor Saskia van Velzen voor de manier waarop ze de workshop gaf. Het cijfer is geen 10, om de volgende reden. Op een gegeven moment werd er uitgelegd dat je moest lachen om je problemen, omdat als je sip van je problemen kijkt het probleem er niet beter/opgelost wordt dus dat je er dan net zo goed om kan lachen. Ik snap wat ermee wilde zeggen/bewerkstellingen, maar ik vond het moeilijk om erom te lachen/te proberen te lachen. Dat is eigenlijk het enige. Voor de rest, zoals ik al zei, vond ik het een hele leuke workshop.

Deze beide reacties komen van mensen na een workshop bij een overheidsbedrijf waarvan helaas de naam niet genoemd mag worden.

 

De workshop bij dit overheidsbedrijf was heel leuk om te geven. Zij werken onder soms zware en moeilijke omstandigheden en lachen lucht letterlijk op. Ik vond het bijzonder om uitgenodigd te worden tijdens een speciale gezondheidsweek.

 

<< terug naar alle aanbevelingen