Teambuilding met lach, communicatie en plezier

teambuildingOrganisaties van tegenwoordig veranderen in sneltreinvaart. Door de crisis worden nog meer efficiëntieslagen gemaakt en worden teams als bouwblokken uit elkaar gehaald en opnieuw samengevoegd. Bij veel mensen hangt ontslag dreigend boven het hoofd. Hoe bewaar je de spirit en positieve energie van de mensen die het werk moeten doen?

Bedrijven zetten bij deze veranderingen meer in op teambuildingsactiviteiten om de medewerkers te helpen positiviteit en saamhorigheid te vinden en te ervaren. Verbinding van het nieuwe team is van levensbelang om het bedrijf goed te laten functioneren.

Teambuilding voor bedrijven

De Lachworkshop is een fantastisch middel om elkaar beter te leren kennen, meer positieve energie in het team te ervaren en samen opbouwend bezig te zijn. Daarnaast biedt de Lachwinkel een aantal andere workshops die gericht zijn op het verbinden en energizen van het team en die de creativiteit en saamhorigheid prikkelen.

De Elementen van de communicatie helpen bij begrijpen van jezelf en de ander, geeft herkenning via handdruk en lichaamstaal, en je leert de toverwoorden om dingen gedaan te krijgen.

Wanneer een teambuildingsworkshop?

De workshops zijn op allerlei momenten inzetbaar. Denk hierbij aan vergaderingen, teambuildingsevenementen, seminars en meetings. Er is veel mogelijk. Alle workshops zijn interactief en er wordt van de deelnemers een actieve houding gevraagd.

Welke workshops zijn er voor bedrijven?

  • 10-30 minuten energizen met de lach van de bijeenkomst, het seminar of de vergadering.
  • 1 of 1,5 uur Lachworkshop. Lees meer >>
  • 2,5 of 4 uur Elementen van de communicatie. Lees meer >>

Nu een offerte aanvragen >>