Veelgestelde vragen

Wat kost de lachworkshop?

Een indicatie is vanaf € 35,- p.p. maar dit hangt af van veel factoren zoals de locatie, de reisafstand, de groepsgrootte en eventuele speciale wensen.

Wie geeft de lachworkshop?

Je aanvraag bij de Lachwinkel wordt door een van de lachwinkeliers persoonlijk beantwoord. Dit is ook degene die de workshop komt doen, tenzij anders aangegeven.

Is een lachworkshop altijd leuk?

Goede vraag. Meestal wel. Soms niet. Van de deelnemers wordt een actieve houding verwacht. Het is namelijk een heuse workshop. Zodra deelnemers zin hebben in actie dan is het vaak een dolle boel. Lachwinkelier Martin zegt altijd: “Neem goede zin mee, dan komt het goed.”

Wie regelt de locatie?

Omdat alle groepen anders zijn en zich op andere plekken bevinden komen wij naar de mensen toe. Dat betekent dat je zelf voor een locatie moet zorgen. We kunnen natuurlijk wel met je meedenken en zoeken. Er is veel mogelijk, we hebben gelachen in parken, in danszalen en buurthuizen, op scholen en in bedrijven, in restaurants en bij de mensen thuis.

Hoe groot moet de groep zijn?

Tussen de 10 en de 35 mensen is een ideale groepsgrootte voor een actieve lachsessie. Maar zelfs met twee mensen kun je lachen en zijn ook zalen van 100, 200 of zelfs 1000 man aan het lachen te brengen.

Zijn er contra-indicaties?

Mensen met een extreem hoge bloeddruk of zij die net geopereerd zijn wordt afgeraden te lang te hard te lachen. Ook bij vergevorderde zwangerschap is het opletten geblazen. Het is de verantwoordelijkheid van een ieder individu om hier juist mee om te gaan.

Wat als ik twijfel of mijn vrienden of collega’s het wel leuk vinden?

Overleg dan zeker even met ons. Onze ervaring is dat de workshop vaak als verrassing wordt aangeboden. Kan hartstikke leuk zijn. Realiseer je dat sommige mensen moeite hebben met een verrassing. Maar dat geldt overigens voor alle verrassingen, of je nu gaat djembeën, kleien, cocktails maken of survivallen. Kijk goed naar je groep of overleg even met ons. We hebben er veel ervaring dus meestal komt het gewoon goed.