Over ons

Lachen is enorm belangrijk. Kinderen lachen nog wel 300 keer per dag, volwassenen gemiddeld nog maar 15 keer. Wij helpen mensen de lach (weer) te ervaren.

Dit doen we door het geven van lachworkshops en de opleiding tot laughter yoga leader. Door de lach in te zetten als instrument helpen we teams in bedrijven, scholen en zorg en families en vriendengroepen te verbinden en elkaar op een unieke en leuke manier te leren kennen.

Onze visie is: to create a happier world by helping people to create their own happiness. Meer over onze visie en missie >>

Ook komen wij regelmatig voor in de media. Een complete selectie vind je hier >>

Dit zijn de lachwinkeliers

SaskiaSaskia van Velzen – Lachdocent en oprichter van de Lachwinkel. Geeft met liefde lachworkshops en richt zich op het geven van de opleiding tot Lachcoach. Heeft het boek “Lachyoga” geschreven. Haar laatste boek “de LOL van het Lachen” is verschenen in december 2022.

 

Martin Kuijper – Lachcoach. Met zijn aanstekelijke en hartelijke lach gaat hij je voor in een van de vrolijkste ervaringen van je leven. Het is heerlijk om je te laten gaan. Vooral in de slappe lach. Bijnaam: De Lachkoning van Nederland

Als wij zelf niet kunnen dan schakelen we de leukste collega’s voor je in

 

Ellen kopieEllen Doedens – Lachcoach en ademspecialist. Zij weet de lach op een speelse manier bij je boven te halen. Naast de lachyoga geeft zij de cursus Art of Breathing.

 

Franneke HessingFranneke Hessing – Lachcoach. Zij geeft in het oosten van ons land veerkracht en empowerment via de lach. “Lachen geeft me een ‘glas halfvol’ gevoel”, aldus Franneke.

 

Luc

Luc van Imschoot – Lachdocent. Hij vertegenwoordigt vol vuur de andere kant van de grens, Vlaanderen. Luc heeft een heerlijke aanstekelijke, bulderende lach. Je kan niet niet lachen als je hem als aan het werk ziet.

 

Maarten

Maarten Vos – Heeft ooit samen met Luc de opleiding tot Lachcoach gedaan en houdt zich al jaren bezig met dit prachtige vak. Hij maakt Amsterdam en omstreken veilig met zijn hartelijke lach.

 

Sylvia van Swaaij – Combineert op bijzondere wijze de lachyoga met coaching. Zij vertegenwoordigt als Lachdocent mede het zuiden van ons land door een vrolijke lachworkshop met krachtige inhoud.