Over ons

Lachen is enorm belangrijk. Kinderen lachen nog wel 300 keer per dag, volwassenen gemiddeld nog maar 15 keer. Wij helpen mensen de lach (weer) te ervaren.

Dit doen we door het geven van lachworkshops en de opleiding tot laughter yoga leader. Door de lach in te zetten als instrument helpen we teams in bedrijven, scholen en zorg en families en vriendengroepen te verbinden en elkaar op een unieke en leuke manier te leren kennen.

Onze visie is: to create a happier world by helping people to create their own happiness. Meer over onze visie en missie >>

Ook komen wij regelmatig voor in de media. Een complete selectie vind je hier >>

Dit zijn uw lachwinkeliers

SaskiaSaskia van Velzen – Laughter Yoga Teacher en oprichter van de Lachwinkel. Richt zich specifiek op het geven van de opleidingen tot Laughter Yoga Leader en Lachtherapeut. Heeft het boek “Lachyoga” geschreven.

 

Ellen kopieEllen Doedens – Laughter Yoga Leader en ademspecialist. Zij weet de lach op een speelse manier bij je boven te halen. Naast de Lachyoga geeft zij de cursus Art of Breathing.

 

Franneke HessingFranneke Hessing – Laughter Yoga Leader. Zij geeft in het westen veerkracht en empowerment via de lach. “Lachen geeft me een ‘glas halfvol’ gevoel”, aldus Franneke.

 

Luc

Luc van Imschoot – Laughter Yoga Teacher. Hij vertegenwoordigt vol vuur de andere kant van de grens, Vlaanderen. Luc heeft een heerlijke aanstekelijke, bulderende lach. Je kan niet niet lachen als je hem als aan het werk ziet.

 

Gerdien

Gerdien Janse – Laughter Yoga Leader en gespecialiseerd in kinderyoga. Ze lacht ook heel graag met groepen mensen die zin hebben in een heerlijk uurtje plezier. Gerdien is de Zeeuwse tak van onze lachwinkelfamilie.

 

Maarten

Maarten Vos – Heeft ooit samen met Luc de opleiding tot Laughter Yoga Teacher gedaan en houdt zich al jaren bezig met dit prachtige vak. Hij maakt Amsterdam en omstreken veilig met zijn hartelijke lach.

 

Sylvia van Swaaij – Combineert op bijzondere wijze de lachyoga met coaching. Zij vertegenwoordigt als Laughter Yoga Teacher mede het zuiden van ons land door een vrolijke lachworkshop met krachtige inhoud.

 

Mariska van GennepMariska van Gennep – Naast een hartelijke en vrolijke lach leert zij mensen op een hele eenvoudige manier om te mediteren. Als je lacht dan mediteer je ook, wist je dat?

 

Martin Kuijper – Met zijn aanstekelijke en hartelijke lach gaat hij je voor in een van de vrolijkste ervaringen van je leven. Het is heerlijk om je te laten gaan. Vooral in de slappe lach.

 

Stijl: "Neutral"

Gonny de Wit – Lacht graag en veel. Is de supersecretaresse van De Lachwinkel. Wanneer je belt of mailt dan kom je bij Gonny terecht. Al je vragen kun je aan haar stellen. Ze kijkt nergens gek van op :-)

Reacties zijn gesloten.