Media

Een nieuwe tijd is aangebroken. Lachen blijft live het allerleukste om te doen, maar online blijkt een prima alternatief te zijn. Je kunt een lachworkshop boeken voor je team, je familie of je studentenclub. Net zoals je anders gedaan zou hebben, maar dan nu online. Kijk maar hoe dat in zijn werk gaat.

Tijdens de coronacrisis begin 2020 werden alle geplande workshops gecanceld. Maar dat is geen reden om niet te lachen. Lach met ons mee in dit filmpje.

Vroeger werd er meer gelachen dan nu. Tijd om aan de slag te gaan!

Waarom een lachworkshop?

Grenzeloos Lachen Inspiratiedag 2019

Samen met Luc van Imschoot (lachenisgezond.be), Jo Bogaert (jobogaert.be) en Nicole Binnendijk (happyinbalance.nl) organiseerde Saskia van Velzen (lachwinkel.nl) voor de derde maal een fantastische editie van de Grenzeloos Lachen Inspiratiedag.

We zijn er trots op dat deze dag werd gewaardeerd met een dikke 9!

Winnaar Lachworkshop

Tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs 2019 konden mensen een lachworkshop winnen. De belangstelling was groot want er werden bijna 550 kaarten ingevuld. Marion van Kuijk was de gelukkig winnaar. Zij had een groep collega’s en haar leuke nichtjes bij elkaar opgetrommeld om te komen lachen. Dit was het resultaat.

Blue Monday – het tegengeluid

Know Shit zoekt het voor je uit – bestaat de perfecte dag? (met Saskia van Velzen)

Opleiding tot Lachcoach

Vier maal per jaar geven Luc van Imschoot (lachenisgezond.be) en Saskia van Velzen (lachwinkel.nl) samen de tweedaagse opleiding tot Lachcoach.

Gelderse Koppen – Harm Edens

Uit het begin van de lachcarrière van Saskia van Velzen. Met voorafgaand een rondje Free Hugs. Alles voor een goed gevoel :-)

Lachworkshop bij Serious Request

De vingertoppenlach

Saskia lachte met zo’n 600 mensen tijdens de afsluiting van het VGCt congres.

Lachen met lachwinkelier Luc van Imschoot

Lachen bij de radio

Lachen op school

Lachen is het beste medicijn

Waarom lachen goed voor je is

Voor de lachcoaches – de 40 foundation exercises

basisoefeningen 2 van 4

basisoefeningen 3 van 4

basisoefeningen 4 van 4

Boekpresentatie “Lachyoga”

Tijdens de boekpresentatie schoot uitgever José Blokland van AnkHermes regelmatig in de lach door de vrolijke bedoening.