Media

De lach tijdens jouw congres of evenement

Waarom een lachworkshop?

Lachworkshop bij Serious Request

Deelnemers van de lachcursus vertellen wat het voor ze betekent. Dit gebeurt ook tijdens onze workshops. “Schaterlachen.” “Toen ik de filmpjes zag leek het heel raar en gemaakt, maar live was het heel anders.” “Je mag weer lekker even kind zijn.” “Ik kan het iedereen aanraden.” “Het doet deugd.” “Het is heerlijk om een keer weer zo hard te lachen, zonder reden.”

Vroeger werd er meer gelachen dan nu. Tijd om aan de slag te gaan!

Een nieuwe tijd is aangebroken. Online is het nieuwe normaal. Lachen blijft live het allerleukste om te doen, maar online blijkt een prima alternatief te zijn. Je kunt een lachworkshop boeken voor je team, je familie of je studentenclub. Net zoals je anders gedaan zou hebben, maar dan nu online. Kijk maar hoe dat in zijn werk gaat. Je ziet ook dat het filmpje is gemaakt in de coronaperiode. Kijk maar naar de coupe ;-)

Een lachworkshop aanvragen kan hier >>

Tijdens de coronacrisis begin 2020 werden alle geplande workshops gecanceld. Maar dat is geen reden om niet te lachen. Lach met ons mee in dit filmpje.

Grenzeloos Lachen Inspiratiedag 2019

Samen met Luc van Imschoot (lachenisgezond.be), Jo Bogaert (jobogaert.be) en Nicole Binnendijk (happyinbalance.nl) organiseerde Saskia van Velzen (lachwinkel.nl) voor de derde maal een fantastische editie van de Grenzeloos Lachen Inspiratiedag.

We zijn er trots op dat deze dag werd gewaardeerd met een dikke 9!

Winnaar Lachworkshop

Tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs 2019 konden mensen een lachworkshop winnen. De belangstelling was groot want er werden bijna 550 kaarten ingevuld. Marion van Kuijk was de gelukkig winnaar. Zij had een groep collega’s en haar leuke nichtjes bij elkaar opgetrommeld om te komen lachen. Dit was het resultaat.

Blue Monday – het tegengeluid

Know Shit zoekt het voor je uit – bestaat de perfecte dag? (met Saskia van Velzen)

Opleiding tot Lachcoach

Vier maal per jaar geven Luc van Imschoot (lachenisgezond.be) en Saskia van Velzen (lachwinkel.nl) samen de tweedaagse opleiding tot Lachcoach.

De hele playlist van alle lachcursussen vind je hier.

Gelderse Koppen – Harm Edens

Uit het begin van de lachcarrière van Saskia van Velzen. Met voorafgaand een rondje Free Hugs. Alles voor een goed gevoel :-)

De vingertoppenlach

Saskia lachte met zo’n 600 mensen tijdens de afsluiting van het VGCt congres.

Lachen met lachwinkelier Luc van Imschoot

Lachen bij de radio

Lachen op school

Voor lachen op (de basis) school hebben wij speciaal De Lachjuf en De Lachmeester in het leven geroepen.

Lachen is het beste medicijn

Waarom lachen goed voor je is

Tekeningen en filmpje van de hand van Saskia van Velzen – oprichter van de Lachwinkel

Voor de lachcoaches – de 40 foundation exercises

basisoefeningen 2 van 4

basisoefeningen 3 van 4

basisoefeningen 4 van 4

Boekpresentatie “Lachyoga”

Tijdens de boekpresentatie schoot uitgever José Blokland van AnkHermes regelmatig in de lach door de vrolijke bedoening.