Lachclubs in Nederland

Lachclubs in Nederland en België bied je een overzicht van alle bestaande lachclubs en de lachworkshops met een open inschrijving. Zoek jouw lachclub uit en lach met ons mee!

Lachen is gezond. In de Lachclub hebben we reuzepret met de oefeningen uit de lachyoga workshops. Zo blijven we gezond.

De lachclubs in Nederland en België zitten verspreid over de twee landen en openen op verschillende momenten. Je kan dus bij jou in de buurt terecht, of op een datum dat het jou past. De meeste lachclubs openen 1x per maand hun deuren.

Ook de lachyogadocenten die vast maandelijks een workshop organiseren zijn in deze lijst opgenomen.

Kosten

Per lachclub zijn de kosten verschillend. Het is niet duur omdat alle lachclubs de visie van Dr. Madan Kataria ondersteunen. Deze visie is dat iedereen in de gelegenheid gesteld moet worden om de lach te omarmen.

Lachclubs en open inschrijvingen

België

Visie

Dr. Madan Kataria (zie lachsprookje) heeft een visie. Iedereen over de hele wereld moet zich kunnen bewegen in een gezond en sociaal netwerk. Lachen is een eenvoudige manier om mensen met elkaar te verbinden. Daarvoor heeft hij de lachclub in het leven geroepen. Tijdens deze clubavonden (of ochtenden of middagen) worden oefeningen uit de lachyoga workshops gedaan. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet vereist.