Hoe meer je lacht, hoe beter je leert en presteert.

Lachworkshop Leeuwarden

LeeuwardenHeb jij ook zin om eens een lachworkshop in Leeuwarden te doen? Heerlijk lachen zonder reden met je vriendinnen of collega’s? Met de lachworkshop is een uurtje dikke pret binnen handbereik.

De lach zorgt ervoor dat de stress afneemt, ziekteduur vermindert en dat je prestaties en creativiteit toenemen. En dat met een heleboel lol.

Leeuwarden is een leuke stad met gezellige terrasjes waar de lach op bijzondere plekken galmt. De lachworkshop past hier uitstekend tussen. Wij komen graag naar je toe om ook met jou te lachen.

Lachworkshop Leeuwarden en omgeving

Lachen doe je niet alleen, lachen doe je samen. Een lachworkshop wordt gegeven aan groepen die eens iets anders willen, die met elkaar pret willen beleven en een herinnering om nooit te vergeten. Jij organiseert de groep en de locatie, wij komen ervoor zorgen dat jullie op geheel unieke manier contact met elkaar maken en de lach als oefening ervaren.

Lachworkshop voorbeeldenInformatie en filmpjes zie je verder op deze website. Ga voor veel meer informatie naar lachworkshop >>

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Particulier: Nu een offerte aanvragen >>

Bedrijf:       Nu een offerte aanvragen >>

Particulier: Nu een offerte aanvragen >>