Lachworkshop Noord-Brabant

Een lachworkshop in Noord-Brabant, heb je dat al eens meegemaakt? Heerlijk lachen zonder reden met je vriendinnen of collega’s? Met de lachworkshop is een uurtje dikke pret binnen handbereik.

De lach zorgt ervoor dat de stress afneemt, ziekteduur vermindert en dat je prestaties en creativiteit toenemen. En dat met een heleboel lol.

Lachworkshop Noord-Brabant

Noord-Brabant is een mooie provincie met leuke plekken, waar de lach vanuit bijzondere hoeken galmt. De lachworkshop past hier uitstekend tussen. Wij komen graag naar je toe om ook met jou te lachen.

Lachworkshop Noord-Brabant

Lachen doe je niet alleen, lachen doe je samen. Een lachworkshop wordt gegeven aan groepen die eens iets anders willen, die met elkaar pret willen beleven en een herinnering om nooit te vergeten. Jij organiseert de groep en de locatie, wij komen ervoor zorgen dat jullie op geheel unieke manier contact met elkaar maken en de lach als oefening ervaren.

Opbouw lachworkshop

Afwisseling en dikke pret kenmerken de lachworkshop. Eerst warmen we op door in beweging te komen en elkaar al een beetje beter te leren kennen, maar dan anders. In de kern worden lachoefeningen en spel afgewisseld. We eindigen vol energie met een ludiek spel en/of met een mini lachmeditatie.

Ondanks dat het een bijzonder actieve workshop is, houden we rekening met mensen die niet goed kunnen lopen of staan. Lachen is voor iedereen.

Duur van de lachworkshop

Standaard duurt de lachworkshop een uur. Maar omdat de lach flexibel is kunnen we heel gemakkelijk inkorten tot een verrassend energieke energizer van 15-20 minuten. 

Ook is het mogelijk om een heel dagdeel te vullen met tips om de lach op het werk of thuis in te zetten. Aangevuld met een werkboekje een waardevolle ochtend of middag.

Wie geeft de lachworkshop

De Lachwinkel werkt samen met een mooi team van ‘lachwinkeliers’. Zij zijn allen gecertificeerd lachcoach. We komen naar je toe om op jouw locatie de lachworkshop te geven.