Hoe meer je lacht, hoe beter je leert en presteert.

Lachworkshop Utrecht

Lachworkshop in UtrechtWij komen regelmatig in Utrecht voor een vrolijke lachworkshop. Zin om te lachen met vrienden of collega’s? Met de lachworkshop is een uurtje dikke pret binnen handbereik.

De lach zorgt ervoor dat de stress afneemt, ziekteduur vermindert en dat je prestaties verbeteren en de creativiteit toeneemt. En dat met een lach. Wil jij dat ook?

Utrecht is een vriendelijke stad met veel terrasjes, eetgelegenheden, winkels, etc. Wat is er nu leuker dan eerst te leren lachen zonder reden en daarna met elkaar de stad te veroveren?

Lachworkshop Utrecht en omgeving

Lachen doe je niet alleen, lachen doe je samen. Een lachworkshop wordt gegeven aan groepen die eens iets anders willen, die met elkaar pret willen beleven en een herinnering om nooit te vergeten. Jij organiseert de groep en de locatie, wij komen ervoor zorgen dat jullie op geheel unieke manier contact met elkaar maken en de lach als oefening ervaren.

Lachworkshop voorbeeldenInformatie en filmpjes zie je verder op deze website. Ga voor veel meer informatie naar lachworkshop >>

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Particulier: Nu een offerte aanvragen >>

Bedrijf:       Nu een offerte aanvragen >>