Lachworkshop vriendinnen uitje

Een vriendinnenuitje bij uitstek! Lachen met je vriendinnen doe je natuurlijk vaker. En de slappe lach heb je misschien ook wel regelmatig. Dus waarom een lachworkshop?

Lachen_met_vriendinnenDeze zomer gaf ik de lachworkshop aan 11 vriendinnen die elkaar al jaren kenden. Dikke pret hadden ze zodra ze elkaar zagen of hoorden dus een lachworkshop was misschien niet de meest logische keuze.

Ik kwam aan op de locatie waar ze het weekend samen kwamen. Het gelach klonk me uit de verte tegemoet. Zelfs de koffie was al een reden voor hilariteit. Nee, nodig was ik niet. Maar wat bleek?

Tijdens de lachworkshop leerden ze dingen over zichzelf die ze nog niet wisten en over elkaar. En lachen zonder reden is toch weer iets heel anders dan lachen zoals je altijd al doet. De lachworkshop voegde iets toe aan wat er al was, de band werd nog sterker.

Omdat deze groep zo vertrouwd was met elkaar was het voor mij nog leuker om met ze te lachen. Ik kan dan namelijk dingen doen die met een team in een bedrijf bijvoorbeeld niet zouden kunnen, zoals elkaar masseren, de roeiboot waarbij je op elkaars buik ligt of een paar gekke spelletjes.

Overweeg je een lachworkshop? Een goed idee!

Ga voor veel meer informatie naar lachworkshop >>

Je kan ook eerst even kijken bij de filmpjes >>

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Nu een offerte aanvragen >>

 

Reacties van vriendinnen tijdens een verjaardagsfeest van hun goede vriendin die 50 werd:

“Heerlijk gelachen terwijl ik van nature een behoudend typje ben! Het heeft voor mijn gevoel dagen geduurd dat de glimlach om mijn mond ‘normaal’ werd.
Nogmaals dank voor deze leuke middag!” – Janny V

“Ik dacht dat ik nooit meer zo zou kunnen lachen zoals vroeger ik wel eens deed met vriendinnen…dubbel liggen, pijn in je buik, zere kaken van het lachen om eigenlijk niets. Vandaag heb ik dat weer beleefd dankzij de lachworkshop. Ik kan het nog dacht ik en dat maakte mij zo blij!!!!!  Liefs van Marjon” – Marjon Tromp uit Beverwijk