Aanmelden opleiding Laughter Yoga Leader

Meld je nu aan voor de opleiding tot Laughter Yoga Leader en help ook de wereld een stukje mooier en lichter te maken.

Wij geloven in de kracht van de lach en dat de opleiding ook jouw leven zal veranderen. Maar, denk je na twee dagen opleiding dat dit echt niets voor jou is? Dan geven wij je je geld terug. Zoveel vertrouwen hebben wij in deze opleiding.

 

Na je aanmelding zie je de bevestigingspagina. Wij krijgen jouw gegevens binnen en zullen contact met je opnemen over de betaling en alle verdere ins en outs voor de opleiding.

Rita: “Het geeft een gevoel van saamhorigheid, een weekend waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Weer lachen, dat doet deugd.”

Kris: “Ik dacht dat het misschien een gekke bende zou zijn met hyper spirituele dingen, maar het zijn allemaal gewone mensen die graag lachen. Ik kan het aan iedereen aanraden.”

Johan: “Dat was een cursus die ik gewoon zalig noem. Vermoeiend, ja, maar op een aangename manier. Luc en Saskia zijn zalige mensen, die kunnen niet stoppen met lachen, dat is geweldig.”

Liesbeth: “Het was heerlijk om zo hard te lachen, voor geen enkele reden. Luc en Saskia zijn een fantastisch duo van twee totaal verschillende mensen. Daarom is het juist zo boeiend, ze hebben ieder een eigen manier van lesgeven.”

Bert: “Het beste wat ik dit weekend heb meegemaakt is schaterlachen. Bij het kijken naar de filmpjes op de website leek het een beetje gemaakt en een beetje raar, maar live was het heel anders. Het begon soms met een geforceerde lach, maar dat was heel snel gedaan. Als iemand authentiek begon te lachen dan ging dat de hele groep rond.”