Lachworkshop voor bedrijven

De lachworkshop is heel bijzonder om te doen op je werk, samen met je collega’s je team versterken. Leer elkaar echt anders en vooral beter kennen.

** Engelstalig is ook mogelijk **

Samen lachen bevordert de saamhorigheid op de werkvloer, helpt bij het verbeteren van de prestaties. Uit onderzoek blijkt dat pestgedrag vermindert.

Teams bestaan uit individuen. Voor een organisatie is het belangrijk dat deze individuen zich met elkaar verbinden om zo een team te vormen waar het bedrijf door kan groeien en bloeien.

De kracht van het bedrijf bestaat door de kracht van de teams.

Lachworkshop voor teambuilding

De lachworkshop is een krachtig instrument waarbij de deelnemers zich op een vrolijke, interactieve, vernieuwende manier verbinden. De verbinding ontstaat doordat je met de lach iets van jezelf blootgeeft. Dit is voor veel mensen spannend, maar omdat de lach zo eenvoudig en toegankelijk is tegelijkertijd ook weer leuk en bevrijdend.

Actief lachen zorgt voor een toename van de stofwisseling en een betere zuurstofhuishouding in je lichaam. Hierdoor verbeteren resultaten. Bij leerlingen op school werden tot wel 25% betere leerprestaties gemeten.

Heel hartelijk dank voor de leuke workshop. Knap hoe je de drempel zo weet te verlagen zodat het ineens niet meer spannend/gênant is. – Willemien Steengracht, huisarts

Humor en lachen

We lachen zonder reden, dus beoefenen letterlijk de lach. We leven met de misvatting dat we humor nodig hebben om te lachen, maar dit blijkt niet waar te zijn. Door te lachen als oefening, beweging en geluid, ontstaat er een vorm van humor die veel fijnzinniger en vriendelijker is dan de humor die ons op gang zou moeten brengen.

Die fijnzinnige humor is de humor die je misschien nog wel kent van de slappe lach van vroeger. Je hoeft elkaar maar aan te kijken, of je hebt aan een half woord genoeg, om weer in lachen uit te barsten. De lach zelf wekt de lach weer op.

Lachworkshop krijgt 10/10. Het was een topervaring en iedereen was zeer positief. De collega’s maken nog meermaals het gebaar ‘zeeeeer goed’ enz.. Het was een fijne ervaring, iedereen deed goed mee van bij de start. Als cadeau aan mijn collega’s voor mijn pensioen is dit een supergeslaagde actie. – Pia Smis, Vlaanderen

Vraag een gratis offerte aan

Meer over de inhoud van de lachworkshop >>