Lachworkshop voor bedrijven – inhoud

lachen op het werk Lachworkshop van 1 uur – standaard

De basis lachworkshop duurt 1 uur. Hierbij wordt een korte introductie gegeven van de inhoud van de workshop.

Omdat de lach het best beoefend kan worden als je warm bent doen we hierna enkele opwarmingsoefeningen waarbij al voorzichtig de lach wordt ingezet. Dit wordt gevolgd door een aantal stevige lachoefeningen waarbij de lachspieren flink aan het werk worden gezet.

Alle onderdelen bevatten veel contactmomenten met de andere deelnemers. We sluiten af met een mini lachmeditatie, een cooling-down.

Deze lachworkshop is heel geschikt als onderbreking van een vergadering of ter aanvulling op een teambuildingsdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Hoi Saskia en Martin,

Bedankt voor jullie inzet, inzichten, flexibiliteit en positieve inbreng. Mooi om jullie bevlogenheid te mogen zien en meemaken. De eerste indrukken en reacties waren goed en positief op een aantal na die zeiden “dat is echt niets voor mij”. Gelukkig hebben we geleerd ons vooral te richten op de collega’s die er voor open staan en/of er wat van meepikken. – Karin Phillippona, Vroom Funderingstechnieken (FUNdering zoals ze zelf zeggen :-)

Lachworkshop van ca 1,5 uur – uitgebreid

Bij deze langere workshop hoort een werkboek waarin de deelnemers o.a. een scorelijst invullen om de effecten van de lachworkshop te meten. Wat heeft de lach te brengen, hoe voel je je fysiek, mentaal en wat doet het met je gevoel van vriendschap voor de andere groepsleden.

De workshop geef ik een 8. De oefeningen zijn heel leuk, speels, gemakkelijk en daardoor laagdrempelig. – Richard Kaart, NLP docent Eviont

Lachworkshop 10-30 minuten – energizer

Tijdens een evenement waarbij mensen veel moeten zitten en luisteren is het goed om af en toe te onderbreken en mensen de gelegenheid te geven te bewegen en geluid te maken. De lachworkshop in minivariant is het juiste instrument hiervoor.

Een onderbreking waarbij de deelnemers elkaars handen schudden, elkaar in de ogen kijken en samen lachen helpt bij het creëren van het groepsgevoel, beter informatie opnemen en plezier houden in de hele dag.

Lachworkshop in combinatie met teambuilding

De lachworkshop is goed te combineren met veel teambuildingsactiviteiten. Heeft u al een teambuildingsdag in uw programma staan maar mist u nog een onderdeel? Denk dan eens aan de lachworkshop.

Nu een offerte aanvragen >>