Lachworkshop voor particulieren

De lachworkshop verzorgen we met alle liefde bij jou thuis of op je feestlocatie. Op familiefeesten, verjaardagen, vriendinnenweekenden en vrijgezellenfeesten is het dubbel leuk om lekker te lachen met z’n allen.

Om de dag met veel plezier en actie te starten is de lachworkshop een superstart. Lekker fit, fris en vol pret met elkaar lachen zorgt voor een krachtige verbinding en genoeg pret om de hele dag lol van te hebben.

De groepsgroottes variëren van 8 tot zo’n 30 mensen.

Familiebijeenkomsten met leden in de leeftijd van 8-80 jaar krijgen met de lachworkshop een vrolijke noot toegevoegd.

Bij een vrijgezellenfeest kent de aanstaande bruid of bruidegom meestal iedereen, maar de deelnemers kennen elkaar niet allemaal. De lachworkshop zorgt ervoor dat dat snel verholpen is. Tijdens de bruiloft kan er dan nog eens nagelachen worden. Wat is hierop uw antwoord? “Ja-ha-ha-ha”.

Onze groep werkzoekenden is natuurlijk weer helemaal veranderd vergeleken 4 jaar terug. En toch wordt er nog steeds over die ene (jouw) workshop gepraat.

Rosalinda van Kralingen – Werkwiel Wageningen

Ben je met een grote groep of zoek je iets voor teambuilding of een seminar? Kijk dan bij de lachworkshop voor bedrijven.

Trainer 

De lachworkshop wordt verzorgd door een gecertificeerde lachcoach.

Inhoud lachworkshop

  • Kort voorstellen
  • Warming-up
  • Diverse vrolijke lachoefeningen
  • Actieve of ontspannende afsluiting
  • Heel veel pret, elkaar leren kennen, actie

Tijdsduur

Een gebruikelijke lachworkshop duurt ongeveer een uur. Maar omdat de lach flexibel is kan dit ingekort of uitgebreid worden om het passend te maken bij je programma.

Kosten van de lachworkshop

De kosten variëren voor kleine en grote groepen en is afhankelijk van tijdstip, reistijd, etc. Een richtprijs is € 29 p.p. voor een uur volop pret.

Groepsgrootte

De lach is aanstekelijk, dus om in een korte workshop de lach goed te ervaren is het belangrijk dat er een groep is. De gemiddelde groepsgrootte is 25 personen. Maar we kunnen met minder mensen lachen en zeker ook met meer.

Vraag een gratis offerte aan