Nieuws van de Lachwinkel en een e-book cadeau

Stuur mij de artikelen van de Lachwinkel en ik krijg als dank het 48 pagina tellende vrolijke e-book gratis toegestuurd
dit veld niet invullen s.v.p.

Wat leuk dat ik je op de hoogte mag houden van de ontwikkelingen op het gebied van de lach bij de Lachwinkel. Mijn naam is Saskia van Velzen, oprichter van de Lachwinkel. Samen met 10 andere Lachwinkeliers verspreid ik de lach in Nederland en Vlaanderen.

De ene keer stuur ik je een lijstje met tips, de andere keer een wetenschappelijk onderbouwd stuk. In de zomermaanden krijg je vaak een lijstje met een paar vrolijke filmpjes om te relaxen en te lachen en in het najaar gaan we depressies te lijf.

Natuurlijk zal ik je ook af en toe laten weten welke cursussen er zijn of vertellen over een mooi nieuw product. Alles wat we doen draait om de lach.

Mijn missie is om je op te vrolijken, te inspireren en een lach op je gezicht te laten krijgen. Lukt dat niet en wil je je afmelden, even goede vrienden. Onder iedere mail die ik je stuur is een mogelijkheid om je af te melden.

Als dank voor je aanmelding stuur ik je het e-book van 48 pagina’s cadeau. Doe er je voordeel mee en meld je nu direct aan!

P.S. In het e-book zit, als je goed leest, ook nog een verrassing…

Met het vinkje geef je aan dat je je beseft dat wij als Lachwinkel beloven netjes met je gegevens om te gaan en je niet willens en wetens valse voorspiegelingen doen.

Er is veel te doen rondom de wet AVG. Iedere ondernemer en onderneming moet een verklaring opstellen dat zij zorgvuldig omgaat met de persoonsgegevens van hun relaties en klanten. Dit hebben wij natuurlijk ook gedaan. Je kan het lezen in het privacyreglement.

Heb je eerst gelezen en het formulier nog niet ingevuld? Doe het dan nu. Inschrijven is gemakkelijk, uitschrijven net zo.

Stuur mij de artikelen van de Lachwinkel en ik krijg als dank het 48 pagina tellende vrolijke e-book gratis toegestuurd
dit veld niet invullen s.v.p.