All about joy

Saskia about joy

 

Joy is a mixture of an inner feeling of happiness, livelihood and love.

Enjoy invites you to be part of that inner feeling.

As much as realizing your dreams, enjoy is behaviour.

 

Als ik onder de douche sta dan gebeurt er iets. Soms komen de gedachten of mooie zinnen me in sneltreinvaart binnenvallen. Gelukkig heb ik mijn Aqua Notes hangen en schrijf ik het meteen op. Deze zinnen kwamen een paar weken geleden bij me boven. Ik vind ze nog steeds mooi.

De opdracht is om ervoor te kiezen om jezelf te vermaken, te verblijden. Het is gedrag en gedrag kun je sturen.

Als je daar moeite mee hebt, maak dan gerust eens een afspraak voor een lachtherapiesessie. Dan kijken we hoe we ook jouw gevoel van ‘joy’ weer terug kunnen halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *