Het geheim van geluk volgens Richard Gere

Er is een krachtige, vrij simpele oefening die ik jaren geleden begon te gebruiken. Wanneer ik op mijn pad een persoon of een dier of zelfs een insect ontmoet, is de eerste gedachte die bij opkomt: Ik wens je geluk. Ik wens je geluk. 

Het verandert alles wat er tussen jou en die persoon gebeurt. Ik zeg dit uit eigen ervaring.

Wanneer je een vijand ontmoet, wanneer je geconfronteerd wordt met een moeilijke situatie. Het is moeilijk, heel moeilijk.

Je ziet hoe deze negatieve emotie verschijnt, en voordat het je hele wezen binnendringt, heb je tijd om het te veranderen. Je zult de dingen zien zoals ze zijn. Iemand kan reageren vanuit onwetendheid of woede, maar jij niet!

Vier simpele woorden. Ik wens je geluk! 

Probeer het en je zult zien hoe alles verandert in je leven. 

Richard Gere ♡

Dit bericht is geplaatst in Werk, leven en spelen. Bookmark de permalink.