Partij van de Lach – wereldvrede door de lach

Hoe zou het zijn? Een partij die samen lachen centraal stelt met als doel wereldvrede?

In 2019 bij de provinciale verkiezingen besloot ik me eindelijk eens iets te verdiepen in de politiek. Want ik had weer eens geen idee wat te stemmen. Ik zag dat iedere partij wel iets had waar ik me in kon vinden, maar ook dingen waar ik niet bij aansloot.

Dagdromend dacht ik: hoe zou het zijn als er een partij van de lach zou zijn? Een partij die wereldvrede en positief centraal stelt?  Wat denk je? Zouden we dit een keer werkelijkheid moeten laten worden? Klik op het plaatje voor de hele pdf waarin alle onderdelen uitgebreid beschreven staan.

 

Inhoudsopgave

Wereldvrede door de lach
1 Veiligheid
2 Onderwijs
3 Zorg
4 Handel en internationale betrekkingen
5 Vrijheid
6 Natuur en milieu
7 Wonen en werken
Bruto Nationaal Geluk
Conclusie

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *