Hoe meer je lacht, hoe beter je leert en presteert.

Lachworkshop Eindhoven

Lachworkshop in EindhovenWoon je in Eindhoven en heb jij ook zin in een lachworkshop? Eens lekker ongecompliceerd lachen met je vriendinnen of collega’s? Met de lachworkshop is een uurtje dikke pret binnen handbereik.

De lach zorgt ervoor dat de stress afneemt, ziekteduur vermindert en dat je prestaties en creativiteit toenemen.

Wij komen regelmatig in Eindhoven om de lachworkshop te verzorgen, het is een lachwillige stad. In zalen van de Universiteit, bij de mensen thuis of in het stadspark blijkt het goed lachen te zijn.

Een keer in het park, terwijl we net aan het einde van de lachworkshop de slappe lach hadden, reed de politie voorbij. “De dames hebben lol” constateerden zij, terwijl er ook op hun gezichten een glimlach verscheen.

Lachworkshop Eindhoven en omgeving

Lachen doe je niet alleen, lachen doe je samen. Een lachworkshop wordt gegeven aan groepen die eens iets anders willen, die met elkaar pret willen beleven en een herinnering om nooit te vergeten. Jij organiseert de groep en de locatie, wij komen ervoor zorgen dat jullie op geheel unieke manier contact met elkaar maken en de lach als oefening ervaren.

Lachworkshop voorbeeldenInformatie en filmpjes zie je verder op deze website. Ga voor veel meer informatie naar lachworkshop >>

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Particulier: Nu een offerte aanvragen >>

Bedrijf:       Nu een offerte aanvragen >>

Particulier: Nu een offerte aanvragen >>