Positive power

WOW

Soms verveel ik me. Nee, echt. Dan zap ik een beetje rond op internet en kijk ik naar inspirerende TED-talks of de golden buzzers van een Got Talent van welk land dan ook.

En ineens gebeurt het. Je komt iets tegen en je bent meteen in de ban van wat je ziet of meemaakt. Dat gebeurde me deze week.

Misschien heb je ze al gezien. Maar ik vind het zo ongelofelijk goed dat ik het met je wil delen. Ze waren bij de audities in Engeland in 2016.

100 Voices of Gospel

Dit koor heeft en geeft zoveel positieve energie dat ik, als ik zit te luisteren, zit te stuiteren op mijn stoel. Op zo’n moment als dit vind ik het jammer dat ik niet geloof. Want ik geloof dat als ik bij deze mensen in de kerk terecht zou komen ik spontaan zou gaan geloven.

Ik zie niet alleen mensen die volkomen opgaan in wat ze doen, maar ik zie blije gezichten en een lach van oor tot oor. De positiviteit straalt ervan af.

Zoveel positieve energie verbindt. je ziet het niet alleen bij deze groep onderling, maar ze maken ook een krachtige verbinding met de jury en de mensen in de zaal.

Grenzeloos positief

Misschien hebben we niet de enorme power van deze groep, maar het is wel bijzonder krachtig. Op 19 mei 2019 verbinden wij op een positieve manier Nederland en België, lachcollega’s en belangstellenden.

Door het geven van allerlei workshops die draaien om de lach geven we een dag lang positiviteit, energie en een lach mee. Misschien is het ook iets voor jou. Om opgeladen te worden, om inspiratie op te doen en om een lach op je gezicht te krijgen die er voorlopig niet van afgaat.

We noemen het de Grenzeloos Lachen Inspiratiedag. Omdat we de lach grenzeloos verkennen. Omdat we op het mooiste plekje op de grens van Nederland en Vlaanderen zitten. Omdat we mensen uit allerlei disciplines inspireren om de lach in te zetten in wat ze ook doen.

Zet je geluid lekker hard om te luisteren naar dit swingende koor. En meld je aan voor de Grenzeloos Lachen Inspiratiedag op 19 mei. Het is een ervaring om nooit te vergeten. Kijk op de website van Grenzeloos Lachen en laat je daar alvast inspireren door de mooie en interessante artikelen van de workshopleiders.

Dit bericht is geplaatst in Workshops & cursussen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *