Wat doet de lach? Los gemakkelijker problemen op en nog veel meer

Onlangs leerde ik mijn boodschap tekenen. Ik leerde met grote stiften op grote vellen papier van de flip-over met pictogrammen en woorden samenhang te brengen in wat ik wil overbrengen. Natuurlijk moet ik oefenen en wat is leuker dan dit te doen met een lachboodschap?

Wat doet de lach voor je? Wat dacht je van endorfine aanmaken, mannen worden aantrekkelijker gevonden, het versterkt relaties, je wordt creatiever, je kan beter problemen oplossen, het boost je immuunsysteem en je kan beter slapen.

En nog veel meer.

Ik ben benieuwd wat je van dit filmpje vindt en of jij ook de fout ziet :-)

 

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Heel informatief filmpje en echt leuke, heldere tekeningetjes!
    Erg mooi, Saskia.

  2. wat een gezellig en leerzaam filmpje met die tekeningen.
    Je slaapt sneller, met 2x een l :D