Maak jij je dromen waar met W.I.S.H.?

Op een donkere najaarsdag bedacht ik W.I.S.H. Ik droomde van mooi weer, vakanties in verre oorden en een leuke man en ik bedacht dat ik daar niet alleen over wilde dromen, maar dat ik dit ook waar wilde maken.

Hoe kon ik dat het beste doen? Door te gaan bedenken hoe ik al die wensen realiteit zou kunnen laten worden. Sinds ik heb geleerd hoe ik kan schrijven heb ik de smaak te pakken. Dus het werd een boek. Met een systeem, want dat is te doen.

Natuurlijk heb ik het systeem getest, zoals het hoort bij systemen. En het werkt. Bijna tot op de seconde nauwkeurig werd mijn wens werkelijkheid. Gelukkig heb ik nog een stapel wensen liggen, kan ik er lekker mee doorgaan!

W.I.S.H.

W.I.S.H. is een systeem met vier stappen waarmee je al je wensen waar kan maken. In het filmpje leg ik uit waar W.I.S.H. voor staan.

Meer informatie over het boek en de stappen vindt je op www.mijnwish.nl

Dit bericht is geplaatst in Boeken & verhalen, Werk, leven en spelen. Bookmark de permalink.