Mijn kerstgeschenk voor jou

kerstcadeautjes

Kerst. Voor mij is dit de tijd van dennengeur, terugblikken, goede voornemens, familiebanden aanhalen, feest vieren met vrienden, vooruitblikken, te veel eten, gezang, sneeuw, engeltjes, dennengeur, rust, wandelen, kerstballen, kaarsjes aan, nieuw leven, dankbaarheid en cadeautjes.

Wat betekent kerst voor jou?

Vorig jaar startte ik met de Vraag van de Dag. Op Facebook en twitter gaven vrienden en onbekenden antwoord, reageerden op elkaar en kwamen met de mooiste, ontroerendste en vrolijkste antwoorden. De vragen heb ik gebundeld tot een boekje.

Mijn cadeau voor jou is het boek Vraag van de Dag. Door jezelf iedere dag iets af te vragen blijf je je hersens scherpen, leer je iets over jezelf en prikkel je je fantasie. De vragen zijn ook heel geschikt om met anderen te delen. Gebruik ze als starter voor een leuk gesprek. Geef het cadeau door aan vrienden en familie. Stel elkaar vragen.

De vragen zijn recht-door-zee, kronkelig, voor de hand liggend, praktisch, vaag, wereldwijs, doordenkend, leuk, anders en laten je altijd even nadenken.

Dank je wel dat je mijn artikelen leest, dat je de lach meer verspreid en dat je altijd weer bereid bent om het positieve te zien. Ik ben blij met jou.

Haal jouw exemplaar van de Vraag van de Dag direct hier onder de kerstmuts vandaan.

VvdD_kerst

 

Veel plezier met de Vraag van de Dag!

Hartelijke groet, Saskia

Dit bericht is geplaatst in Boeken & verhalen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Mijn kerstgeschenk voor jou

  1. Josephine schreef:

    Hoi Saskia, wat een ontzettend leuke initiatief. Elke dag een vraag om te connecten. Dank je wel voor deze gouden greep

    • Saskia van Velzen schreef:

      Heel graag gedaan Josephine. Ik wens je een 2016 toe met veel mooie verbindingen.

Reacties zijn gesloten.