NIEUW: Opleiding tot Lachtherapeut

Iets voor jou? De gloednieuwe en unieke opleiding tot Lachtherapeut start in januari 2017. Boek voor 31 oktober voor mega korting.

Nieuw? Jazeker.

Uniek? Dat ook. Een specifieke opleiding voor Lachtherapeut bestond nog niet. Nu wel.

Lachtherapie opleiding

Omdat dit het eerste jaar is dat de opleiding gegeven wordt geldt er een reuzenkorting op de normale prijs. Want ja, van wie moet je nu horen dat het goed is? En leuk? Dat kan straks alleen van jou zelf.

Je leert effectieve technieken om mensen snel en eenvoudig van hun problemen af te helpen en weer een lach op hun gezicht te toveren. Dat alles doe je uiteraard met een lach op je eigen gezicht. Niet meer moe aan het einde van de dag naar huis, maar juist vol energie en plezier.

Dit is niet voor therapeuten die een langdurige relatie met hun cliënt op willen bouwen of voor mensen die langzaam in het verleden willen graven om uiteindelijk tot een oplossing in het heden te komen. Je werkt met het nu en de meeste oplossingen vinden in 1 tot 3 sessies plaats.

Hypnose, NLP, provocatieve therapie, lachyoga en psychologie zijn op een unieke manier met elkaar gemixt en verbonden. Alles wat je leert kun je op jezelf en je omgeving toepassen.

Je kan risicoloos inschrijven. Vind je het na je eerste opleidingsblok helemaal niets dan krijg je je geld terug.

Inhoud, data, voorwaarden en inschrijven vind je op de website van het Lachtherapie Instituut.

Zie ik je in januari in Wageningen?

 

 

 

Vergeet niet tijdens onze social distance periode toch te lachen met elkaar, virtueel of op (minimaal) anderhalve meter afstand. Deel je leukste dingen in de facebookgroep Het Lachkwartiertje.
Een aanvraag voor een lachworkshop - voor later dit jaar - beantwoorden we graag. Stay healthy. Smile.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *