Wat de lach voor je kan doen – infographic

LWinfographicEen tijdje geleden, toen ik net begon met de Lachwinkel (en het nog “Voel je Blij” heette) was mijn slogan: ONE GOOD LAUGH A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY.

Deze infographic laat het zien. Maar een van de belangrijkste dingen die de lach voor mij doet is het verbinden van mensen. Dit zie je bij het bolletje dat bij de hand staat afgebeeld. Je voelt je meer verbonden en veiliger bij anderen. Dit gebeurt als als jij de enige bent die lacht, kun je je voorstellen wat er gebeurt als je allemaal lacht!

Ik vraag me af wat de lach voor andere mensen betekent. Als we dit weten dan kunnen we met de Lachwinkel nog meer lach op maat aanbieden. De beste en snelste manier om te weten wat mensen belangrijk vinden aan de lach is het gewoon te vragen.

Dus hier mijn vraag. Wat betekent de lach voor jou? Wat doet het met je? Waar helpt het je bij? Deel het met ons in het reactieveld hieronder. Of stuur een e-mail naar info@lachwinkel.nl. Dank je wel.

Wat de lach voor je kan doen

 

Wat de lach voor je kan doen

 

Vergeet niet tijdens onze social distance periode toch te lachen met elkaar, virtueel of op (minimaal) anderhalve meter afstand. Deel je leukste dingen in de facebookgroep Het Lachkwartiertje.
Een aanvraag voor een lachworkshop - voor later dit jaar - beantwoorden we graag. Stay healthy. Smile.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Ik reageer niet omdat ik zoveel (nieuws) te vertellen heb, maar om te laten merken dat ik de nieuwsbrief van de lachwinkel op prijs stel.
  Het lachen, wat bij nog vaak “faken” is, maakt me meer ontspannen en laat me positiever in het leven staan.
  Eigenlijk doet het alles wel een beetje wat het plaatje aangeeft.
  Voor dat het me meer met anderen verbindt, moet er misschien nog eens een cursus in Haren of Groningen gegeven worden.

  1. Dag Conrad,

   Dank je wel voor je bericht. Fijn om te horen dat de nieuwsbrief op prijs gesteld wordt. Er is helaas op dit moment geen lachclub in het hoge noorden van ons land. Een mooie taak voor de lachyogacollega’s die daar wonen. Of misschien iets voor jou zelf? Het mooie Duitse spreekwoord zegt: “Übung macht der Meister”. De lachclub is DE manier om de lach en verbinding te oefenen.