Beschuit met muisjes

Beschuit met muisjesJohn O’Mill schreef:

Beschuitjes hebben kleine wensjes. Beschuitjes met gestampte mensjes.

Wat vieren we?

Geen idee. Ik ben gewoon gek op beschuit met muisjes. En als ik moet wachten tot er in mijn buurt een kindje geboren wordt dan duurt dat mij te lang. Dus zojuist heb ik drie heerlijke beschuiten met muisjes gegeten.

Maar het is wel leuk om iets te vieren. Doe je dat wel eens? Vieren om het vieren zelf? Je draait het om. Je zoekt een aanleiding omdat je iets wil vieren.

Ik kan vieren dat mijn boek Lachyoga in april al een jaar oud was. Ik spreek regelmatig mensen die het gelezen en die er naar verwijzen. Leuk!

Ik kan vieren dat mijn kinderboek over lachyoga klaar is. Goedgekeurd door mijn nichtje die midden in de doelgroep zit. Het duurt nog wel even voor het werkelijk het levenslicht ziet, eerst nog de uitgever, de tekeningen en noem maar op.

Ik kan vieren dat ik me ingeschreven heb voor de opleiding bij het Hypnose Instituut van Edwin Selij en dat we samen iets nieuws en iets heel leuks gaan maken.

Iets heel anders, ik kan vieren dat het niet meer zo heet is. Ik weet dat veel mensen het heerlijk vinden, maar ik val stil met die hitte. En ik heb zoveel ideeën en dingen die ik wil doen. Dus het druilerige weer van dit moment dat ik dit schrijf doet mij goed.

Ik kan vieren dat ik eergisteren in de eerste afkoelende avond heerlijk in mijn nieuw aangelegde grotemensentuin samen met de tuinvrouw die dat voor elkaar heeft gekregen, heb gezeten, met een glaasje wijn en een lekker stokbroodje met franse kaas.

O ja, en ik vier dat mijn Aqua Notes eindelijk binnen zijn. Verder niet in Nederland te verkrijgen, alleen bij mij. Al die boeken die ik nu schrijf en de ideeën die ik heb voor nieuwe dingen ontstaan voor een groot deel op die Aqua Notes. Wat een fantastische uitvinding.

Wat vier jij zomaar en wat doe je dan?

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. O ja, en ik vier dat mijn Aqua Notes eindelijk binnen zijn.

    En versier je de Aqua Notes met Aqua Rellen (aquarellen)? Dan ben ik benieuwd naar de Rellen.