De lachpartij

Op 20 maart was het stemmen geblazen. Ook al snap ik weinig van de politiek, wat ik meekrijg is dat het een gedoe is. En dat er iemand veel stemmen heeft gekregen door, in mijn optiek, simpelweg goede marketing. 

Als ik al luister naar politiek gedoe dan is het vaak een wij tegen zij. Wij doen het beter, zij doen het niet goed. Toch willen alle partijen de wereld verbeteren, alleen heeft iedereen er een ander beeld bij hoe dat vorm zou moeten krijgen.

En ik vroeg me af, hoe zou het zijn als er een lachpartij zou zijn?

Ik besloot mijn eigen partij te bedenken. Een partij die niet tegen de ander is maar voor elkaar. Die samen wil werken. Die meer focus wil op positiviteit in plaats van ellende.

In het manifest “wereldvrede door de lach” schrijf ik de partijstandpunten over veiligheid, onderwijs, zorg, handel, vrijheid, natuur en milieu en wonen en werken. Ik pleit voor het meten van ons geluk net zoals in Bhutan, in plaats van hoeveel geld of spullen we hebben.

wereldvrede

Download Wereldvrede door de lach (20 pagina’s) met het volledige partijprogramma door op het plaatje te klikken of op onderstaande link.

Vergeet niet tijdens onze social distance periode toch te lachen met elkaar, virtueel of op (minimaal) anderhalve meter afstand. Deel je leukste dingen in de facebookgroep Het Lachkwartiertje.
Een aanvraag voor een lachworkshop - voor later dit jaar - beantwoorden we graag. Stay healthy. Smile.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *