Lachboot tijdens de Gentse Feesten

LachbootIeder jaar vieren de Belgen 10 dagen lang feest in Gent. Het is een groots festival met muziek, straattheater en lekker eten.

Voor de tiende keer dit jaar verzorgt Lachwinkelier Luc van Imschoot de o zo vrolijke Lachboot. Je bent van harte welkom om het Gentse feest mee te vieren en met de lach nog vrolijker te maken.

Rondvaart 1 uur, inclusief geleide lachsessie

“Lachen, de sport voor de luie mens! We varen rond in volle Gentsche feestenzone en betrekken je actief en zonder moppen bij het aanstekelijke ‘lachen zonder reden’. De ideale opwarmer voor de Gentse Feesten.

De tenoren van de lach Luc en Kris nemen je mee op rondvaart doorheen de Gentsche binnenwateren. We laten je het aanstekelijke ‘lachen zonder reden’ ervaren. Zonder moppen of stand-up comedy laten we je de weldaden van de lach aan de lijve ondervinden.

Lachen is zeer gezond, besmettelijk, geeft vitaliteit en levensvreugde. We nemen je actief mee in onze aanstekelijke lachsessie en genieten van de verbaasde gezichten op de kade. We spoelen het plezier en de dorst door met een gratis biertje.”

De lachboot vaart uit op zaterdag 18, maandag 20, vrijdag 24 en zaterdag 25 juli 2015, telkens van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Om mee te kunnen is het handig om te reserveren. Dit kan bij:
Luc Van Imschoot
tel: (0032) 475/552 123
e-mail: vanimschootluc@telenet.be

Vertrekplaats: aan de steiger van Rederij De Gentenaer aan de Groentemarkt

Prijs p.p. € 13,-  inclusief 1 GRATIS biertje op de boot

Promotie: Duo kaartjes lach- en zangboot op dezelfde dag 20 EUR Kinderen tot 12 jaar aan halve prijs. De zangboot vaart uit na de lachboot.

Dit bericht is geplaatst in Media & beroemdheden, Werk, leven en spelen met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.