Woehoe, het boek is klaar!

Boek Lachyoga

Kom je op mijn feestje?

April vorig jaar stuurde ik het manuscript naar uitgeverij AnhkHermes. Op 19 april van dit jaar is het boek “Lachyoga” overal te vinden in de boekhandels en vieren we vrolijk feest.

Een boek schrijven is een heel proces. Eerst bedenken, dan een blauwdruk maken, vervolgens het schrijven zelf. Maar daarna komt het lange wachten. Een boek wordt wel eens vergeleken met een kind, nu snap ik dat ineens.

Eerst een leuk iemand ontmoeten, samen een leven opbouwen en dan oefenen ;-) Het boek naar de uitgeverij sturen is zoiets als denken dat je zwanger bent en een test doen. De zwangerschap begint echt wanneer de uitgever zegt dat het goed genoeg is om in hun reeks opgenomen te worden. Het is levensvatbaar. De zwangerschapsperiode is een tijd van wachten, vol vragen, heb ik het wel goed gedaan, als het maar goed ontvangen wordt en als het maar is wat ik er van verwacht. Met daarnaast geruststellingen van anderen en jezelf, het komt vast allemaal goed.

19 april is de babyshower. We vieren feest. Met zoveel mogelijk mensen verwelkomen we het boek en ontmoeten we elkaar in een vrolijke en uitbundige dag. Jij bent van harte uitgenodigd.

Leuk zo’n boek, maar waar gaat het over?

Dit boek is voor mensen die thuis lachyoga willen oefenen en de basis op een rijtje wil hebben, voor lachyogacollega’s die meer achtergrondinformatie willen en voor collega’s die werken met groepen. Hoe begeleid je een groep en hoe verdien je er geld mee?

Praktisch:

  • Datum/tijd: zaterdag 19 april van 14.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Rhenen
  • Programma >> lees hier meer >>
  • Boek: kost € 9,90

Hou je van vrolijkheid en feest? Kom dan ook. Ik zie je graag. Laat hieronder weten of je belangstelling hebt of mail naar info@lachwinkel.nl. Het feest kost niks, maar je moet wel reserveren i.v.m. de capaciteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.